• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



28 grudzień 2022

Jakość handlowa przypraw w 2022 r.

28 grudzień 2022

Rejestracja zakładów produkujących żywność...

23 grudzień 2022

"Food-Lex" nr 4/2022 już jest!

22 grudzień 2022

Możliwość promocji w Japonii

20 grudzień 2022

Darowizny żywności zagrożone. Ministerstwo...

19 grudzień 2022

Dalsze opóźnianie w uchwaleniu projektu us...

08 grudzień 2022

Zaproszenie: Kurs Planowanie projektów B+R...

05 grudzień 2022

Dofinansowania PARP na usługi rozwojowe (m...

02 grudzień 2022

Eurobarometr 2022 dot. bezpieczeństwa żywn...

02 grudzień 2022

Podcasty EFSA pt. "Science on the Menu"

30 listopad 2022

Europejski Zielony Ład: Koniec z marnotraw...

30 listopad 2022

Relacja z konferencji "Oczekiwane kompeten...

 

< 1 ... 16 17 18 19 20 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo