• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



22 lipiec 2021

Dekarbonizacja dla europejskiego sektora p...

19 lipiec 2021

Ponad 4 mln zł dofinansowania na rozwój ko...

19 lipiec 2021

Tlenek etylenu - Działania na poziomie UE...

16 lipiec 2021

Komunikat dotyczący pakietu Fit for 55

15 lipiec 2021

Apel 16 organizacji branżowych ws. ROP

14 lipiec 2021

Europejski Zielony Ład: Komisja proponuje...

08 lipiec 2021

Strategia od pola do stołu : Unijny kodeks...

07 lipiec 2021

Food-Lex nr 2/2021

01 czerwiec 2021

Akademia Prawa Żywnościowego - eksperci o...

17 maj 2021

Warunki przechowywania i trwałość żywności...

04 maj 2021

Konferencja on-line pt.: Własność intelekt...

18 kwiecień 2021

Konferencja on-line "Produkcja pod marką w...

 

< 1 ... 30 31 32 33 34 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo