• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



23 czerwiec 2020

Webinarium "Produkcja środków spożywczych...

19 czerwiec 2020

Strategia "Od pola do stołu"

25 maj 2020

Profile żywieniowe - dokument KE

25 maj 2020

Raport KE nt. znakowania FOP

14 maj 2020

Aktualizacja Q&A GIS ws. żywności i korona...

11 maj 2020

Wytyczne dotyczące ochrony pracowników w b...

20 kwiecień 2020

COVID-19 - Pytania i odpowiedzi KE - bezpi...

14 kwiecień 2020

Przedsiębiorcy walczą o miejsca pracy

10 kwiecień 2020

COVID-19 - Środki do dezynfekcji rąk oraz...

03 kwiecień 2020

Rządowy serwis o Tarczy Antykryzysowej

01 kwiecień 2020

Organizacje proszą premiera o włączenie fi...

30 marzec 2020

Ostrzeżenie GIS przed ofertami dotyczącymi...

 

< 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo