• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



18 styczeń 2024

Nieformalne posiedzenie rady ds. środowisk...

17 styczeń 2024

Dyrektywa w sprawie wzmocnienia pozycji ko...

10 styczeń 2024

Promowanie, informowanie i marketing dotyc...

05 styczeń 2024

Plan kontroli NIK na 2024 r.

05 styczeń 2024

Przegląd literatury JRC KE nt. czynników p...

04 styczeń 2024

Ponowna ocena EFSA dot. erytrytolu (E 968)...

03 styczeń 2024

Zapraszamy do lektury najnowszego wydania...

18 grudzień 2023

Obowiązki podmiotów działających na rynku...

18 grudzień 2023

Opakowania i odpady opakowaniowe: Rada prz...

11 grudzień 2023

Rozporządzenie dot. 0 proc. VAT na żywność

07 grudzień 2023

Komisja proponuje nowe przepisy poprawiają...

05 grudzień 2023

Przemysł żywności specjalistycznej z zadow...

 

< 1 ... 7 8 9 10 11 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo