Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Seminarium dla producentów dań gotowych
30 maja br. w warszawskim hotelu Marriott, odbyło się zorganizowane przez sekcję handlową Ambasady Brytyjskiej , International Agriculture Technology Centre oraz Tesco seminarium poświęcone tematyce produkcji dań gotowych.

Tematy poruszane w trakcie seminarium to m.in.:
 - Gazy stosowane w procesie pakowania artykułów spożywczych;
 - Optymalizacja procesów i kosztów produkcji;
 - Identyfikacja i identyfikowalność składników żywności oraz przedłużanie okresu przydatności do spożycia;
 - Trendy w preferencjach konsumenckich.

Podczas seminarium uczestnicy mieli okazję zapoznać się z najnowszymi technologiami brytyjskimi do produkcji dań gotowych, a także spotkać się z potencjalnymi partnerami biznesowymi z Wielkiej Brytanii.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij