Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
500 000 odsłon w serwise internetowym PFPŻ
Rośnie popularność serwisu internetowego PFPŻ. W roku 2006 odnotowaliśmy ponad 500 tys. odsłon naszych stron.

Serwis internetowy PFPŻ został gruntownie przebudowany w pod koniec 2005 roku. Zmieniono  architekturę strony oraz jej wizualizację. Zakupiono nowy sytem zarządzania zawartością strony pozwalający na bierzace uzupełnianie informacji przez pracowników biura PFPŻ.
Osiągnięta w roku 2006 roku oglądalność naszego serwisu wskazuje, że kierunek zmian zyskał uznanie zarówno wśród członków PFPŻ jak i pozostałych osób poszukujących w internecie birzących informacji dotyczących przemysłu żywnościowego. Największą popularnością wśród internautów cieszą się serwisy tematyczne PFPŻ w tym: INFO CENTRUM zawierające między innymi aktualne bazy aktów prawnych polskich i europejskich dotyczących żywności oraz AKTUALNOŚCI. Ciągły wzrost oglądalności odnotowuje uruchomiona w połowie 2006 r. strona poświęcona tematyce dodatków do żywności.
Z serwisu PFPŻ korzystają zaróno pracownicy firm sektora żywnościowego jak i przedstawiciele administracji publicznej, parlamentarzyści, naukowcy i studenci oraz przedstawiciele mediów. 
W bieżącym roku planujemy dokończenie części serwisu poswięconej ekonomicznym aspektom funkcjonowania gospodarki żywnościowej oraz znaczną rozbudowę części serwisu przeznaczonej wyłącznie dla członków PFPŻ.
Wszsytkim odwiedzający nasze serwis dziękujemy za zainteresowanie.

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij