|
AKTUALNOŚCI |
Trendy, oczekiwania społeczne, wymogi prawne – jak wykorzystać szansę na rozwój? Przyszłość branży żywności wysokiej jakości – pomiędzy optymalizacją a innowacjąZapraszamy na kolejne spotkanie z cyklu #Spotkania branżowe skierowane do przedsiębiorców, pracowników, organizacji przedsiębiorców, przedstawicieli instytucji edukacyjnych (szkół, uczelni, firm szkoleniowych), instytucji rynku pracy, administracji publicznej oraz ekspertów i analityków związanych z sektorem handlu.Trendy, oczekiwania społeczne, wymogi prawne – jak wykorzystać szansę na rozwój? Przyszłość branży żywności wysokiej jakości – pomiędzy optymalizacją a innowacją Zapraszamy na kolejne spotkanie z cyklu #Spotkaniabranżowe skierowane do przedsiębiorców, pracowników, organizacji przedsiębiorców, przedstawicieli instytucji edukacyjnych (szkół, uczelni, firm szkoleniowych), instytucji rynku pracy, administracji publicznej oraz ekspertów i analityków związanych z sektorem handlu. Spotkanie będzie okazją do zaprezentowania wyników drugiej edycji badań Branżowego Bilansu Kapitału Ludzkiego II – branża żywności wysokiej jakości realizowanego przez #PARP we współpracy z Sektorową Radą ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości. Zaproszeni eksperci, w tym wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP Andrzej Gantner, dyskutować będą w szczególności nt.: ➡ zapotrzebowania na pracowników i kompetencje w sektorze ➡ zatrudnienia cudzoziemców ➡ trendach oddziałujących na branżę ➡ możliwych kierunkach rozwoju rozwoju branży. Zachęcamy do uczestnictwa w spotkaniu! Program wydarzenia i rejestracja dostępne są na stronie PARP>>
pełna lista aktualności
|
|
|
|