Aktualności
Projekt - Kompetencje dla sektora żywności wysokiej jakości
Nowy harmonogram:
- rejestracja PARP - 12.03.2021 r.
- realizacja usług rozwojowych - 30.06.2021 r.
Celem projektu jest podniesienie, zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnej Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
1) Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
2) Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
3) Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
4) Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
5) Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Rekomendacja nadzwyczajna SRK do pobrania>>
Zasady naboru określa „Regulamin rekrutacji i uczestnictwa” dostępny na stronie projektu: http://kompetencjedlaturystyki.pl/ (zakładka SEKTOR ŻYWNOŚCI).
Zalecamy uważne przeczytanie Regulaminu, wzoru umowy oraz pozostałych załączników.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z Biurem Projektu:
MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu Sp. k.
Budynek „Biura przy Warzelni”
ul. Grzybowska 56 / 00-844 Warszawa
Tel. 789 446 760, 22 208 23 73
e-mail: zywnosc@akademiamddp.pl